Merwede Business Internet

Merwede Business Internet

U zoekt nieuwe klanten? Mijn klanten wòrden gevonden!

Merwede Business Internet

Merwede Business Internet

U zoekt nieuwe klanten?
Mijn klanten wòrden gevonden!

Ik zie uw website niet als een product maar als een proces!

SEO websites zien eruit als gewone websites. Je ziet het niet, maar het denkwerk erachter doet wonderen. Een website bouwen kan iedereen. Maar een SEO website bouwen niet. Daarvoor moet je kennis en ervaring hebben.

Ik bouw voor mijn klanten voornamelijk SEO websites. Voor bezoekers is dat heel prettig. En één van de belangrijkste bezoekers (Google) vindt dat ook. Daarom komt u vaak snel hoger in Google.

Om een website succesvol te maken moet er continu aan gewerkt worden. Daarom zie ik uw website als een proces.

Gecertificeerd SEO ontwikkelaar

Maak kennis met mijn werk. Zullen we daarna kennismaken?

Aangenaam kennis te maken!

Graag maak ik het even persoonlijk. Ook in de media- en communicatiewereld draait het namelijk om de ‘warme contacten’.

Zo’n 20 jaar geleden startte ik met Merwede Business Internet. Met ruim 20 jaar ervaring in de online wereld weet ik hoe de digitale hazen lopen. Ook de studie Communication and Multimedia Design heeft bijgedragen aan het verzamelen van veel kennis en vaardigheden op mediagebied.

Het grootste gedeelte van de week geef ik les aan studenten van economische en technische opleidingen binnen het mbo. Daar doceer ik o.a. de vakken Social Media Management, Digiveiligheid en Online Marketing.

Graag zet ik mijn kennis en vaardigheden ook in om een beperkt aantal klanten te bedienen. Neem gerust contact met me op!

Edwin Mosterdijk BSc

Benieuwd hoe ik uw online proces vorm kan geven?

Graag denk ik met u mee. Zullen we vrijblijvend sparren over uw uitdaging op het gebied van online marketing?

Merwede Business Internet VOF

Burg. Drijberplein 22
3361 VH Sliedrecht

Telefoon: 06-40141660
E-mail: info@mbi-sliedrecht.nl
Internet: www.mbi-sliedrecht.nl

BAN: NL72 KNAB 0280 3236 62 

Btw-nr: NL850128158B01

KvK: 51687739

Onze klanten aan het woord.

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat Edwin mijn website heeft ontworpen en gebouwd. Ik was en ben er nog steeds heel content mee! Ik ben ook zeer tevreden over de snelle en efficiënte service die Edwin biedt, of het nu het geven van hulp en advies betreft, of het aanbrengen van vernieuwingen en/of andere wijzigingen. Chapeau!

Teuny Gort

Vertaalservice Teuny Gort

Ik zie positieve recensies vooral als het resultaat van een gezamenlijk vormgegeven proces.

Edwin

De kracht zit in inlevingsvermogen (…)” “MBI Sliedrecht heeft voor mij al vaker erg professioneel, snel en accuraat een website gemaakt. De kracht zit in inlevingsvermogen, een stap verder gaan, behoeftebepaling en betrouwbaarheid. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen, voor zowel complexe als eenvoudige websites, maar ook voor hosting en advies.

Coert Aschman

Edu-Next

Al jaren verzorgt Edwin mijn website. Tot grote tevredenheid. Als er iets is of aangepast moet worden staat hij gelijk klaar. Voor digibeten zoals ik wel zo fijn. Ik hoop nog vele jaren op een goede samenwerking

Dr. M. Klaassen

Mklaassen.net

Edwin heeft de website gebouwd, op prettige en zeer kundige wijze en met een groot inlevingsgevoel. Daardoor is het resultaat uitstekend te noemen!

Bas van den Bos

Pimk

WordPress
WooCommerce
Yoast SEO
SE Ranking SEO Software